Az Affiliate.hu rendszerében szabadon regisztrálhat, lehet akár cégtulajdonos vagy magánszemély. A kampánycéljaihoz igazítva kiválaszthatja, hogy látogatók, regisztráltak vagy konkrét értékesítés után szeretne jutalékot, díjazást adni a médiatulajdonosoknak. Csatlakozzon a rendszerünkhöz és építsen fel több száz weboldalból álló hirdetési csatornát.

Miért hasznos?

  • Csak tényleges eredmények után kell fizetnie.

  • Előre kalkulálható eredmények és költségvetés.

  • Több száz médiafelület, melyeket eddig nem használt.

  • Olyan látogatók, akiket eddig nem ért el.

  • Az értékesítési jutalék nem marketing költség.

null
null

Regisztráció

Ahhoz, hogy kampányai elérhetőek legyenek a médiatulajdonosok számára, regisztrálnia kell rendszerünkbe. Ez mindössze néhány percet vesz igénybe. Regisztrációját ügyfélszolgálatunk 24 órán belül ellenőrzi és létrehozzuk az Ön felhasználói fiókját.

null
null

Kampányok létrehozása

Sikeres regisztráció után, elindíthatja első kampányát, feltöltheti a kreatívjait és szöveges hirdetéseit, meghatározhatja a jutalék típusát.

null
null

Egyenleg felbontása

Az Affiliate.hu rendszerében Ön azért fizet, ami Önnek értékes: választhat, hogy átkattintásonként, regisztrált felhasználónként, vagy eladásonként kíván jutalékot fizetni a hirdetéseit megjelenítő médiafelületek tulajdonosainak. Az átutalások automatikusan történnek, így Önnek ahhoz, hogy kampányai fussanak, először fel kell töltenie egyenlegét.