• Az Affiliate hirdetői technológia és hálózat egyben. Hirdetőkkel (szolgáltatást, terméket eladókkal) és Médiatulajdonosokkal (MT – médiafelületet ajánlókkal) szerződik a hálózat. Az MT-k a Hirdetők által felrakott hirdetéseket építik be a sitejaikba, azt az Affiliate saját technológiája szolgálja ki, méri, szervezi és jeleníti meg.

  • A vállalkozás 100% ban magyar tulajdonú, vezetésű. A cég tulajdonosa, vezetője: Hódi Imre közel 24 éves online, internetes technológiai, média tapasztalattal

  • Közel 500 Médiatulajdonos, majd 10.000 weboldalán érhetik el Hirdetőink az internetes Felhasználókat. A weboldalak hirdetési zónáiban, szabványos kreatívok jelennek meg, népszerűsíti Hirdetőink szolgáltatását, közvetíti üzenetét.

  • 2010 es indulása óta – 2020 június ig – közel 26 Mrd (AV – AdView) hirdetést jelenített meg rendszerében.

Hirdetési Partnereink közül néhány

Itt az ideje, hogy tőkét kovácsoljon abból, amibe már annyi időt és energiát fektetett. Lehet weboldala egy népszerű blog, vagy egy kiterjedt portál, rendszerünkben a látogatói számára érdekes hirdetéseket talál. Pénzt kereshet átkattintásonként, a hirdetők oldalain történő regisztráció vagy vásárlások után. A kampányok megjelenítése oldalain kizárólag az Ön döntésén múlik.

Miért hasznos?